LiveZone.org
There are no translations available.

Система за онлайн дейности

LiveZone предлага концепция за онлайн дейности за максимално улесняване на работа, обучение, пазаруване, и ежедневна  дейност в интернет и извън него. Платформата осигурява  удобство и високотехнологични решения в сферите на образованието и курсовете, фирмения  мениджмънт и провеждането на конференции и семинари, онлайн плащанията и заплащане чрез мобилния телефон.

Онлайн обучение

EduZone е динамична среда с всички съвременни методи на обучение. Онлайн материали, интерактивни тестове, възможност за видео уроци и семинари, издаване на сертификати. Учете когато ви е удбно, и преподавайте с лекота от където желаете. EduZone може всичко, Вие определяте границите!

 

 

 

Чрез MeetZone Вие може да проведете конференция с ваши партньори или служители, като разполагате с видео и аудио връзка, бяла дъска на която да пишете пред всички, както и да обменяте файлове. Вашата онлайн видео конференция може да бъде записана и е на ваше разположение  като архив. Предлагаме и облекчение за менджърите човешки ресурси, които могат да ползват собствена онлайн зала, за да провеждат интервютата си онлайн с видео и аудио, като също могат да запишат всяка проведена среща. Бъдете мобилни без да се налага всеки път да пътувате. Вижте и научете повече за MeetZone -  достъпното решение за по-добър мениджмънт!

 

 

 

PayZone - Системата за онлайн плащания осигурява надеждност и леснота, съчетани с много и гъвкави методи при плащане. PayZone позволява на клиентите да извършват плащането за избраната от тях услуга по най-удобният за тях начин:

  • онлайн: чрез ePay и  PayPal;
  • на каса: на каса на EasyPay или на каса в офиса на Резонанс ООД;
  • мобилен телефон.
 

Join us on Facebook

.

Дистанционно обучение

Морска Правоспособност
Oнлайн тестове за самоподготовка за входните нива при сертифициращите изпити за различните функции.
CINEMA 4D
Kурс за обучение с популярната система за визуализиране.
SolidWorks
Дистанционен курс на обучение "3D моделиране със SolidWorks".
Copyright © 2009-2018 Resonance.BG Ltd.
Google Analytics Alternative